top of page

Angelo

Angelo Dorny is een groencoach en presentator, bekend van het online videokanaal “Angelo”.  In deze video’s geeft Angelo praktische tuintips en weetjes over hoe je zelf aan de slag kan gaan in de moestuin. Daarnaast is Angelo ook hoofdredacteur van het Nederlande moestuinmagazine “De Tuin op tafel” en publiceerde hij enkele boeken.

Service

Rebranding, logo

Client

Angelo Dorny

Year

2020

Angelo had nood aan een algemene rebranding. Het merk moest vooral tuinplezier, geluk en tegelijk ook professionalisme uitstralen.

Voor Angelo creëerden we een vrolijk en evenwichtig typografisch logo met zachte pastelkleuren dat helemaal past bij tuinieren anno 2020.

Website-Angelo.png

Angelo - Tuin Geluk

Wees welkom. Ik ben Angelo Dorny, 28 jaar en al mijn hele leven lang in de ban van de natuur. Die passie voor groen combineer ik het liefst met urenlang kookplezier, als het even kan. Nadat mijn grootvader, pépé zoals wij hem noemden, mij de kneepjes van het vak leerde – nu iets meer dan 18 jaar geleden – besloot ik agrarische land-en tuinbouw te studeren. Ik wilde aanvankelijk chef-kok worden, maar de natuur bleef maar aan mijn mouw trekken zo blijkt. Gelukkig is koken een hobby geworden, geen dag zonder lekker te hebben gegeten.

2022-02-06 18_02_19-Angelo Dorny_Presentation.pdf - Adobe Acrobat Pro DC (32-bit).jpg
bottom of page