top of page

Falco

Fietswinkel en café. Falco is een unieke bar in Halle die beiden combineert. Elke wieler- of fietsfan kan er terecht voor koffie, een lokaal biertje of een stuk zelf gemaakte cake. In de shop is er een breed gamma aan fietsen en onderdelen. Voor Falco ontwierpen we een volledige rebranding én interieurdesign samen met Studio Kimchi.

Service

Rebranding, logo

Client

Falco

Year

2021

FALCO.jpg

Falco had nood aan een algemene rebranding. Het merk moest fietsplezier uittralen met een flinke 'vintage' knipoog naar de glorieuze Eddy Merckx jaren.

Website-Angelo.png

Angelo - Tuin Geluk

Wees welkom. Ik ben Angelo Dorny, 28 jaar en al mijn hele leven lang in de ban van de natuur. Die passie voor groen combineer ik het liefst met urenlang kookplezier, als het even kan. Nadat mijn grootvader, pépé zoals wij hem noemden, mij de kneepjes van het vak leerde – nu iets meer dan 18 jaar geleden – besloot ik agrarische land-en tuinbouw te studeren. Ik wilde aanvankelijk chef-kok worden, maar de natuur bleef maar aan mijn mouw trekken zo blijkt. Gelukkig is koken een hobby geworden, geen dag zonder lekker te hebben gegeten.

2022-02-06 18_02_19-Angelo Dorny_Presentation.pdf - Adobe Acrobat Pro DC (32-bit).jpg
bottom of page