top of page

Delrobah

Delrobah is een gloednieuw foodsharing restaurant & cocktailbar in Antwerpen. De keuken serveert Afghaanse gerechten in een nieuwe vibe. Eeuwenoude gerechten die van familie op familie werden overgedragen nemen u mee naar een unieke maar authentieke keuken. Soulfood met respect voor traditie. Bovendien kan je bij Delrobah ook terecht voor onze bekende late night cocktails met een funky twist. 

Service

Logo, website

Client

Delrobah

Year

2022

DELROBAH.jpg

Angelo had nood aan een algemene rebranding. Het merk moest vooral tuinplezier, geluk en tegelijk ook professionalisme uitstralen.

Voor Angelo creëerden we een vrolijk en evenwichtig typografisch logo met zachte pastelkleuren dat helemaal past bij tuinieren anno 2020.

Website-Angelo.png

Angelo - Tuin Geluk

Wees welkom. Ik ben Angelo Dorny, 28 jaar en al mijn hele leven lang in de ban van de natuur. Die passie voor groen combineer ik het liefst met urenlang kookplezier, als het even kan. Nadat mijn grootvader, pépé zoals wij hem noemden, mij de kneepjes van het vak leerde – nu iets meer dan 18 jaar geleden – besloot ik agrarische land-en tuinbouw te studeren. Ik wilde aanvankelijk chef-kok worden, maar de natuur bleef maar aan mijn mouw trekken zo blijkt. Gelukkig is koken een hobby geworden, geen dag zonder lekker te hebben gegeten.

2022-02-06 18_02_19-Angelo Dorny_Presentation.pdf - Adobe Acrobat Pro DC (32-bit).jpg
bottom of page